Andrews Sykes Koelt Tijdelijk Europees Parlement

Wegens het kunnen overleggen van meerdere positieve referenties van Andrews Sykes Klimaatverhuur omtrent het installeren van tijdelijke koeling op overheidsgebouwen, werd Andrews Sykes Chiller Verhuur gebeld met de vraag of het tijdelijk de koeling van het Europees Parlement in Brussel kon leveren. De koelinstallatie van het Parlement wordt deze zomer vernieuwd. Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden maken ze tijdelijk gebruik van de chiller van Andrews Sykes. De 100kW chiller met toebehoren werd op een zaterdag op het dak van het gebouw geplaatst en aangesloten op het bestaande net.

Op de tijdelijke installatie zit een storingsmelder die per SMS elke onregelmatigheid verstuurt aan de technische dienst van Andrews Sykes Chiller Verhuur. De technische dienst van Andrews Sykes is 24 uur per dag en zeven dagen per week telefonisch bereikbaar en is in staat binnen drie uur overal in de Benelux een noodoplossing te leveren. Dit is mogelijk vanwege de strategische ligging van onze vestigingen.

Andrews Sykes Klimaatverhuur is gespecialiseerd in het tijdelijk chiller verhuren en airconditioning verhuren. Wanneer u tijdelijk een airco of chiller nodig heeft, kunt u het op elk gewenst tijdstip en 365 dagen per jaar ons telefonisch bereiken op: 0800-15010. U kunt meer informatie ook vinden door onze gratis verhuurgids te downloaden. Ook kunt u onze website bezoeken: www.andrewssykes.be.