Koeling Voor Verzorgingstehuis Brugge

Andrews Sykes Klimaatverhuur verzorgt deze zomer de koeling bij een groot verzorgingstehuis in Brugge. Onze adviseur nam ter plaatse de situatie op en besloot dat het het verstandigste iss een Andrews Sykes 100kw chiller te gebruiken om dit tehuis van voldoende koeling te voorzien. Op de parkeerplaats van het terrein werd de chiller geplaatst en hiervandaan ook aangesloten op de waterleiding.

Tevens werden er een kleine dertig PAC9 airconditioners geplaatst. Deze kleine mobiele airconditioners koelen tijdelijk de gezamenlijke woonkamers van de bewoners.

Een chiller, ofwel een koudwater machine, is een machine die via de waterleiding een gebouw koelt. Andrews Sykes Chiller Verhuur beschikt over een ruim assortiment aan chillers, variërend van een vermogen van 30kw tot en met 750kw. Het assortiment mobiele airco’s van Andrews Sykes Airco Verhuur bestaat uit luchtgekoelde airconditioners, watergekoelde airconditioners en lucht-/ watergekoelde airconditioners. De airconditioners en chillers van Andrews Sykes Chiller Verhuur en Andrews Sykes Airco Verhuur zijn toepasbaar in vrijwel alle denkbare gebruikssituaties. U kunt 24/7 telefonisch contact opnemen met onze binnendienstadviseurs op: 0800-15010.