HPAC90 Nieuwste Aanwinst Airco Assortiment

De HPAC90 is nieuw in het zeer uitgebreide assortiment van Andrews Sykes Airco Verhuur. De HPAC90 is een selfcontained heatpump unit met een koelcapaciteit van circa 85kW en een luchtopbrengst van maximaal 15.000 m³ per uur en. Naast deze koel functie beschikt de HPAC90 ook over een verwarmingscapaciteit van 90kW.

Deze grote mobiele airconditioner beschikt over 2 uitblaasopeningen en 2 retouropeningen. Het is niet noodzakelijk de retourslangen te gebruiken wanneer het niet warmer is dan 25 graden Celcius, maar dit is wel heel veel energiezuiniger.

De airconditioner is perfect te gebruiken voor het koelen en verwarmen van tenten. Omdat de airconditioner niet in de tent zelf geplaatst hoeft te worden, maar slechts de uiteinden van de slangen, wordt er geen kostbare ruimte in de tent in beslag genomen. De HPAC90 is verder zeer geschikt als rooftop voor tijdelijke vervanging van de luchtbehandelingskast. Bovendien is de airconditioner erg geschikt voor snel en industrieel gebruik. Wilt u meer informatie over het huren van deze grote mobiele airconditioner? Dan kunt u contact opnemen via: 0800-15010.

Andrews Sykes Airco Verhuur hpac90