Ontvochtiging Huur Tijdelijk Gesloten Fabrieken

Een grote fabriek tijdelijk sluiten is vaak gecompliceerder dan de fabriek voorgoed niet meer in werking stellen. Het is zeer belangrijk dat de kwaliteit van de lucht en het luchtvochtigheidsgehalte binnen optimaal zijn. Apparatuur zoals turbines, generatoren en boilers zijn hier zeer gevoelig voor. Om corrosie aan en slijtage van de apparatuur te voorkomen, moet de luchtvochtigheid in de fabrieken laag blijven. Door het huren van adsorptiedrogers of luchtdrogers en hiermee de luchtkwaliteit hoog te houden, kan  de fabriek later eenvoudig en snel weer volledig operationeel worden gemaakt.

 

Fabrieken zijn vaak zeer vochtige omgevingen. Door van ontvochtigers gebruik te maken die beschikken over vocht-absorberende materialen, kan dit probleem onder controle gebracht worden.

Luchtvochtigheidsregelaars zorgen dat de ontvochtiging plaatsvindt op een reactieve basis. Wanneer de luchtvochtigheid boven een vooraf bepaalde waarde stijgt, worden de gehuurde bouwdrogers of adsorptiedrogers pas ingeschakeld. Op deze manier wordt bespaard op het verbruik van energie, wat weer hoge kosten bespaart.

De tijdelijk sluiting van een fabriek is vaak voor onbepaalde tijd, dus een ontvochtiger kopen wordt al snel overwogen. Huren is echter meestal een betere en kosten-efficiëntere oplossing. Bovendien ligt de verantwoordelijkheid van het onderhoud aan de apparatuur en de luchtvochtigheid bij Andrews Sykes Ontvochtiging Verhuur.

Stikstof is een veelgebruikt alternatief voor het inzetten van luchtontvochtigers in de te ontvochtigen ruimtes. Dit brengt echter een hoop nadelen met zich mee. Zo worden bepaalde delen van het leidingwerk vaan niet door stikstof bereikt en levert het tevens een gezondheids- en veiligheidsrisico op.

Indien u van plan bent om tijdelijk uw fabriek te gaan sluiten, dient u het huren van ontvochtigers dus serieus in overweging te nemen. Andrews Sykes Ontvochtiging Verhuur heeft de beschikking over een breed assortiment aan luchtdrogers, bouwdrogersadsorptiedrogers, ventilatoren en electroheaters. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing voorhanden. U kunt Andrews Sykes Klimaatverhuur 24/7 telefonisch bereikben, dus aarzel niet en vraag direct een offerte aan.