Andrews Sykes verhuurt verwarming aan groot Nieuwjaars evenement

Rond de jaarwisseling worden over het hele land grote evenementen georganiseerd en komen mensen samen om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Zo was ook dit jaar de stad Haacht traditiegetrouw van de partij en bezochten meer dan 6000 toeschouwers de liveoptredens op de Grote Markt.

Omdat het evenement de vorige jaren een laaiend succes bleek te zijn en sinds de eerste editie jaarlijks aandikte, besliste de organisator om een extra grote verwarmde tent toe te voegen aan het spektakel om bezoekers een comfortabele plek aan te bieden.
Daar het opstellen van dergelijke buitenverwarming zeer specifieke toestellen en kennis vereist werd Andrews Sykes net zoals voorgaande jaren gevraagd om een oplossing te verschaffen.

Een van onze lokale techniekers bezocht de locatie en stelde voor om twee krachtige ID450 indirect gestookte oliekachels te plaatsen.
Deze werden specifiek ontworpen als verrijdbare toestellen die veilig functioneren in nabijheid van mensen, waardoor ze overal inzetbaar zijn.

Via luchtkanalen die in de tent werden opgehangen en opgesplitst met T-stukken werd de warme lucht naar binnen gevoerd en kon de enorme tent ogenblikkelijk aangenaam worden verwarmd.
Zo kon het feest vanaf 22u doorgaan tot in de vroege ochtend en konden dankzij onze verwarming zowel toeschouwers als Dj’s het nieuwe jaar warm ingaan.
Onze klant was dan uiteraard ook zeer tevreden met ons snel en efficiënt arrangement.