Museum huurt boiler bij Andrews Sykes voor archieven

In het noordoosten van het land kwam een grote archiefruimte van een museum in de problemen door het uitvallen van de bestaande verwarming. Wanneer zulke ruimten vol belangrijke documenten te sterk afkoelen kunnen er verschillende problemen ontstaan. De lucht wordt te koud, waardoor condensatie ontstaat en papieren documenten beschadigd kunnen geraken en zelfs aangetast kunnen worden door schimmel. Daarom is het belangrijk dat de luchttemperatuur voldoende warm blijft en temeer tijdens de winter.

Een andrews Sykes verwarmingsspecialist kwam ter plaatse op vraag van de installateur die de het bestaande toestel diende te vervangen. Onze technieker voerde een grondige inspectie van de locatie uit om de klant zo goed mogelijk naar de beste oplossing te kunnen begeleiden.

In dit geval bleek de ideale tijdelijke vervangoplossing onze KH100S2 te zijn. Dit is een ketelhuis van 100kW die temperaturen tot 75°C kan bereiken en makkelijk kan worden aangesloten op bestaande systemen door middel van verbindingsslangen. Dit type van ketelhuizen werkt op diesel of gas via een externe brandstoftank en kan probleemloos intensief worden gebruikt.

Indien u ook een verwarmingsprobleem heeft of meer informatie wil over het huren van verwarming, boilers of ketelhuizen voor allerlei toepassingen, bel dan nu naar 0800 15010 om direct met een specialist te spreken of klik hier om een gratis offerte via onze website aan te vragen.