Andrews Sykes versterkt haar airconditioning verhuurvloot

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, introduceren wij een nieuwe krachtige “rooftop” airco. Daarmee bieden wij u voor iedere situatie steeds de beste oplossing. Met deze nieuwste airconditioner, de HPAC30, investeren wij in innoverende huuroplossingen voor warmte- en ventilatieproblemen met uw binnenklimaat.

De grotere HPAC90 en HPAC45 modellen bewezen al eerder hun dienst en met hun grote succes als inspiratie ontwierpen wij een kleinere versie om het leveringsprogramma kompleet te maken.

Ons nieuwe toestel werd speciaal ontworpen voor industriële processen, magazijnen, fabrieken en evenementen.
De HPAC30 biedt u net zoals de volledige HPAC-serie een betrouwbare oplossing tegen hoge temperaturen die een bedreiging kunnen vormen voor de productiviteit van uw bedrijf.

Een van de meest opvallende voordelen van dit toestel is de compacte behuizing met een breedte van slechts 730 mm, uitgerust met wielen. Hierdoor past de HPAC30 makkelijk door deuropeningen en kan het moeiteloos in smalle ruimtes worden opgesteld.

Dankzij geïntegreerde energiezuinige ventilatoren heeft u een zeer accurate controle over de luchtopbrengst terwijl een regelbare thermostaat de temperatuur automatisch regelt.

Alle units binnen de HPAC-reeks werden ontworpen met het oog op flexibiliteit en bieden de meest betrouwbare koeling voor een zeer breed spectrum aan temperatuurgevoelige omgevingen en sectoren.

De belangrijkste voordelen van de HPAC30 zijn:

▪  Stille werking – ideaal voor een bebouwde omgeving

▪  Automatische thermostaat – voor zeer specifieke temperatuurinstelling

▪  IP65 elektrische onderdelen – kan veilig buiten opgesteld worden zonder beschutting

▪  Compact toestel – kan makkelijk worden geïnstalleerd in kleine ruimten

▪  Energiezuinig – Levert 30 kW koeling aangesloten met slechts een 32A stekker

▪  Luchtrecirculatie – verhoogt efficiëntie door hergebruik van terugkerende, reeds gekoelde lucht

▪  Eenvoudige installatie – voor een snelle ingebruikname binnen enkele minuten na levering

▪  Makkelijk verplaatsbaar – moeiteloos te verplaatsen dankzij compacte behuizing op wielen

Door het gebruik van luchtrecirculatie-techniek werkt de HPAC-serie zeer efficiënt en zijn alle airco’s ideaal geschikt voor langdurige autonome werking. Deze techniek zorgt voor een lager energieverbruik door het hergebruiken van terugkerende reeds gekoelde lucht in plaats van warme buitenlucht en is onder andere daarom een zeer populaire keuze.

Indien u graag meer informatie wenst over de HPAC30 of andere toestellen in de HPAC-serie, bel ons dan vandaag op het gratis nummer 0800 15010.
U komt altijd rechtstreeks in contact met een specialist die u vrijblijvend en deskundig kan adviseren.
Leest u graag de volledige specificaties en gebruiksvoordelen van ons nieuwe toestel, klik dan hier.

Lees de volledige casus.