Chillers En Airco’s Geplaatst In Serverruimtes

Een paar dagen geleden hadden meerdere serverruimtes bij een grote telecomprovider in Brussel tegelijkertijd noodkoeling nodig. De provider belde met Andrews Sykes Klimaatverhuur met het verzoek of Andrews Sykes deze noodkoeling kon verzorgen. Nadat de situatie snel telefonisch werd besproken met de klant, werd duidelijk dat er 400kW aan chiller noodkoeling nodig was. Tevens was er 35kW aan airconditioning huur nodig.

De Andrews Sykes Chiller Verhuur adviseur besloot dat het plaatsen van twee 100kW chillers hier, alsmede vier 50kW chillers hier de beste oplossing zou zijn. Meteen werden de chillers en benodigde fan coils op de vrachtwagen geladen. De vraag naar deze noodkoeling kwam telefonisch binnen om 12:45 en om 15:00 was de noodkoeling al ter plaatse. Onze gespecialiseerde monteurs  plaatsten en installeerden de chillers en airconditioners vakkundig en snel, waarna de temperatuur in de serverruimtes snel weer naar de gewenste temperatuur daalde.

Ons telefoonnummer 0800-15010 is 24/7 bereikbaar voor het leveren van noodkoeling. Aarzel dus niet en bel direct voor het huren van een chiller of airconditioner! Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen kunnen wij binnen drie uur overal in de Benelux chillers en airconditioners leveren.Andrews Sykes Klimaatverhuur chillers op vrachtwagen