Kleine mobiele airconditioners van Andrews Sykes

Niet alleen voor grootschalige, maar ook voor middelgrote en kleinere toepassingen bent u bij Andrews Sykes aan het juiste adres voor het huren van verrijdbare mobiele airconditioners. Voor bonder meerd kantoren, winkels, tandartspraktijken en klaslokalen beschikken wij over het grootste assortiment mobiele airconditioners van Europa. De populairste airco’s uit ons assortiment zijn de Polar Wind plus en de Polar Breeze plus. Deze nieuwe modellen mobiele airconditioners zijn speciaal ontworpen voor de verhuur markt en hebben de beschikking over een koelcapaciteit van respectievelijk 2,6 kW en 4,1 kW.

Naast een groot assortiment luchtgekoelde airconditioners, beschikt Andrews Sykes ook over watergekoelde airconditioners en verdamper koelers. Tevens kunnen ook onder meer onze ventilatoren en ontvochtigers ingezet worden om een aangenamere werkomgeving te creëren.

Wanneer u een mobiele airconditioner zoekt voor een kleinschalige toepassing zoals een winkel, kantoor of klaslokaal, bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunnen wij u eveneens helpen met het koelen van grotere gebouwen, zoals ziekenhuizen of hotels. Voor meer info kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze specialisten, via ons telefoonnummer 0800 15010.