Ontvochtiging Staalfabriek

De staal industrie is erg belangrijk voor de Belgische economie. Het metaal wordt gebruikt in zeer veel alledaagse toepassingen en is tevens een zeer belangrijk export product. Dus toen een staalfabriek in Luik te kampen had met overstromingen in de opslagruimte, wilde de fabrieksmanager hier snel iets aan doen.

De opgeslagen staal had een van enkele miljoenen euro’s, dus snel handelen was geboden. De manager besloot contact op te nemen met Andrews Sykes om zodoende snel een oplossing in te huren.

Een specialist van Andrews Sykes ging langs voor een gratis advies op locatie en oordeelde dat met het inzetten van meerdere units tegelij, dit probleem het snelst op zou lossen.  Twee DH 150’ers, plus vijf FD 40 mobiele bouwdrogers werden direct naar de fabriek gebracht door monteurs van Andrews Sykes en op strategische posities in het pand geïnstalleerd.

De klant was zeer tevreden met deze opstelling. Er werd voor miljoenen euro’s aan schade voorkomen dankzij het snelle handelen van Andrews Sykes. Wij beschikken over een zeer uitgebreid mobiele bouwdroger assortiment. Voor meer informatie over het oplossen van waterschade kunt u 24/7 onze adviseurs telefonisch bereiken via 0800 15010.