Ontvochtiging Documenten Opslag

Ondanks de digitalisering er blijft er voor diverse bedrijven en instanties toch een grote vraag bestaan naar een veilige en professionele opslag van documenten wanneer discretie gewenst is. Een aantal Belgische bedrijven zijn hierin gespecialiseerd. Naast een strenge toegangscontrole is ook ook een perfecte beheersing van het binnenklimaat van groot belang voor papieren archieven. De documenten mogen niet in te droge of vochtige en ook niet in te warme of koude ruimtes worden opgeslagen, om zo een jarenlang behoud van de documenten te garanderen.

Een grote speler in deze markt belde onlangs naar Andrews Sykes, met de vraag of zij snel hun probleem op konden lossen. Een deel van hun vaste ontvochtigingsysteem was onverhoopt uitgevallen, waardoor zij snel een nood oplossing zochten. Na overleg met een ontvochtiging specialist van Andrews Sykes werd besloten negen mobiele ontvochtigers van het type FD 40 te huren. Deze nieuwe machines zijn uitermate geschikt voor het drogen van onder meer archieven, musea en bouwplaatsen. Bekijk hier een introductievideo over de kenmerken, voordelen en mogelijkheden van deze unit.

De mobiele condensatiedrogers werden binnen drie uur na aanvraag geleverd en geïnstalleerd, waarna het archief al snel weer tot de gewenste luchtvochtigheidsgraad werd gedroogd. Mocht u meer informatie willen hebben over onze mogelijkheden, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0800 15010. Dit nummer is dag en nacht voor u bereikbaar.