Airco’s op Vakbeurs

De organisatie van een grote vakbeurs in het westen van het land bood haar deelnemers de mogelijkheid om zelf extra koeling in te huren voor hun stand. Eén van de deelnemers pakte het evenement professioneel aan en huurde een stand design bureau in voor het bekleden van het vijftal stands en ruimtes dat het had ingehuurd. Dit bureau raadde haar klant aan om bij Andrews Sykes mobiele airconditioners te huren, zodat de beleving van de bezoekers optimaal zou zijn.

Om deze reden ging een adviseur van Andrews Sykes langs op locatie. Er moesten diverse ruimtes gekoeld worden, waaronder spreekkamers, een catering faciliteit en een computerruimte. Na calculeren van de benodigdheden en het bekijken van de mogelijkheden oordeelde de adviseur dat vier WAC 60 airconditioners en 1 WAC 22 airconditioner voor deze situatie het meest geschikt zou zijn.

De klant ging akkoord met deze opstelling en dus werd de dag voor aanvang van de beurs de apparatuur geleverd en geïnstalleerd door monteurs van Andrews Sykes. De bezoekers van de beurs konden hierna in een aangename omgeving hun dag volbrengen.