Chillers In Gevangenis

Een Waalse gevangenis is deze zomer enkele weken gekoeld door Andrews Sykes. Omdat de koelinstallatie toe was aan periodiek onderhoud, diende er tijdelijk vervangende koeling te worden ingehuurd. De facility manager van dienst contacteerde met Andrews Sykes, met het verzoek om zo snel mogelijk 200 kW aan koelcapaciteit te leveren en installeren.

Direct na de aanvraag kwam een adviseur van Andrews Sykes langs op locatie om de situatie ter plaatse te kunnen beoordelen en een oplossing te kunnen bedenken voor de gevoelige omstandigheden, zodat niemands veiligheid in het geding zou komen. De facility manager gaf aan dat er 200 kW benodigd is. De adviseur van Andrews Sykes stelde een offerte op, waarmee de facility manager akkoord ging.

Nog dezelfde dag werden twee 100 kW chillers alsmede alle benodigde toebehoren bij de gevangenis geleverd en geïnstalleerd, waarmee de bestaande systemen werden overgenomen. De gedetineerden hebben niks gemerkt van het het gehele proces en hebben hier ook geen enkele hinder ondervonden. De facility manager gaf achteraf aan zeer tevreden geweest te zijn met de verleende service en apparatuur.