Andrews Sykes lanceert twee nieuwe airconditioners

Onze laatste twee aanwinsten – de Polar Wind Plus en de Polar Breeze Plus – zijn beiden recentelijk gepresenteerd ter voorbereiding op een mogelijk weer zeer hete zomer. Deze mobiele airconditioners garanderen een comfortabele en koele omgeving voor personeel en klanten. Zoals het een airco met energielabel A betaamt, combineren deze mobiele airconditioners koeling met efficiëntie – zodat uw kosten zo laag mogelijk blijven.

Wellicht is de meest opvallende eigenschap van de Polar Wind Plus haar verminderde energieverbruik. De Polar Wind Plus heeft slechts een stroomverbruik van maximaal 1,5 kW/uur en een stroomspanning van 230 V. Een enkele machine kan in haar eentje gemakkelijk een ruimte tot wel 99m³ koelen, wat de Polar Wind Plus een ideaal apparaat maakt voor het koelen van kantoren, klaslokalen en toepassingen van vergelijkbare afmetingen.

De Polar Breeze Plus kan ruimtes tot zo’n 73m³ koelen en verbruikt slechts 1,1 kW/uur. De airco is stijlvol ontworpen en fluisterstil in gebruik, met een maximaal geluidsniveau van slechts 58 decibel. De airco kan worden bediend middels een afstandsbediening en is voorzien van een automatische thermostaat, zodat de ruimtetemperatuur automatisch op het gewenste niveau blijft. Beide modellen zijn zeer licht en mobiel en beschikken over meerdere ventilator snelheden, zodat de koele lucht goed en eenvoudig op de gewenste snelheid kan worden verspreid.

Beide units zijn hier beschikbaar in onze online webshop. Ook kunt u de machines bestellen en er meer informatie over opvragen door ons te bellen op 0800 15010.

Voor meer informatie over de Polar Wind Plus en haar unieke eigenschappen kunt u hier klikken om onze introductievideo te bekijken. Ook kunt u hier de video over de Polar Breeze Plus bekijken om zo meer te weten te komen over haar speciale eigenschappen en voordelen.