Andrews Sykes levert tijdelijke ventilatie voor luxe jachtrestauratie.

De herstructurering van een jacht is een effectieve manier om een oude boot weer nieuw leven in te blazen. Toen een van onze klanten een vijf jaar oude superjacht wou renoveren werd Andrews Sykes Ventilatie gecontacteerd voor professioneel advies en gespecialiseerd materiaal.

Als onderdeel van de grote vernieuwingswerken werd van de aannemer verwacht het volledige interieur van het jacht te strippen en enkel de romp te behouden. Tijdens dit proces worden verschillende machines gebruikt die potentieel gevaarlijke gassen kunnen produceren en opbouwen in de holle ruimte van het schip.

Een van onze specialisten bezocht de site en stelde een ventilatie huurpakket bestaande uit acht FV300 ventilatoren voor, welke werden gebruikt om vervuilde lucht uit de gesloten ruimte te zuigen en via luchtkanalen tot buiten de directe omgeving te leiden.

Onze klant was zeer tevreden met de efficiëntie van ons ventilatiesysteem dat in zeer korte tijd kon worden geleverd en met de expertise van onze techniekers.