Andrews Sykes opent nieuw depot in Parijs

We zijn trots om mede te mogen delen dat Andrews Sykes een nieuw depot heeft geopend in Chambly – een Franse stad 50 kilometer ten noorden van Parijs. Dankzij de ligging van dit nieuwe depot kunnen wij in dit deel van Frankrijk nóg sneller onze apparatuur en service leveren, waarmee we tegemoet komen aan de groeiende vraag naar onze diensten in deze regio.

Dit nieuwe depot in de buurt van Parijs zorgt er voor dat onze respons tijd in Île de France nog meer wordt verkort. Vanuit het in 2013 geopende Andrews Sykes-depot in Lille worden onze klanten in de noordelijke regionen van Frankrijk reeds zeer snel geholpen. Dit gebied behelst onder meer Nord Pas-De-Calais, Picardië, Normandië en Champagne-Ardenne. Dankzij de ligging van onze nieuwe vestiging kunnen wij binnen vier uur in heel Noord-Frankrijk onze apparatuur bij de klant leveren – wat onderstreept dat wij er continue naar streven om onze klanten nog betere service te bieden.

Wij streven ook in Frankrijk naar een verdere groei van ons bedrijf en daarom zorgen wij er voor dat wij altijd de meest technisch geavanceerde apparatuur op de verhuur markt in ons assortiment hebben.

Voor ons nieuwe depot zijn we op zoek naar nieuwe monteurs, chauffeurs en andere medewerkers die graag onze collega’s willen worden. Indien u interesse hierin heeft of iemand kent die dat heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!