Andrews Sykes presenteert nieuwe 100kW warmtepomp chiller

Als één van de meest toonaangevende verhuurders van koudwatermachines in de Benelux streven we bij Andrews voortdurend naar duurzame verbeteringen en uitbreiding van onze huurvloot. We presenteren nu met gepaste trots onze nieuwste aanwinst, een 100kW warmtepomp chiller, die zowel koud als warm water kan produceren.

Specifiek ontworpen voor gespecialiseerde toepassingen is dit model in staat om zowel warm als koud water te leveren bij buitentemperaturen tot -12 ° C. De revolutionaire warmtepomp technologie levert een verwarmingscapaciteit van maar liefst 115kW.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Andrews hoog in het vaandel, wij nemen het milieu heel serieus. Investeringen in nieuwe apparatuur dienen zoveel mogelijk te voldoen aan de nieuwe aangescherpte EU-wetgeving. Vandaar dat onze meest recente koelers een ozonvriendelijker R410A koelgas gebruiken, welke energetisch meer rendement leveren en zodoende bijdragen aan een lager energieverbruik en minder CO2 uitstoot.

De interne waterpomp maakt een extra externe voeding overbodig, wat een snelle oplevering mogelijk maakt bij calamiteiten of andere urgente installaties waarbij elke seconde telt.

Naast de indrukwekkende specificaties en prestaties heeft deze chiller een laag geluidniveau en is hierdoor geschikt voor het gebruik in geluidsgevoelige gebieden.

 

Andere kenmerken en voordelen zijn:

– Gemakkelijk te plaatsen door slim frame met hijsmogelijkheid.

– Flow switch als droogloop-beveiliging

– Digitale controllers eventueel aan te sluiten op Gebouw beheers systemen en geschikt voor remote monitoring.

René Kol, directeur Andrews Sykes: “We zijn ervan overtuigd, dat de uitbreiding met deze warmtepomp chillers ons in staat stelt om nog betere oplossingen te creëren, ook in tijdelijke situaties. Dit nieuwe model combineert hoge functionaliteit met betaalbare gebruikskosten en ongekende betrouwbaarheid”.

Wilt u  meer informatie over onze chillers of  een offerte aanvragen, bel ons dan op 0800 150 10.