Bent U Al Klaar Voor Het Festivalseizoen?

Houd uw gasten koel – Andrews Sykes: stille en effectieve airconditioners en chillers

Voor organisatoren van festivals en andere evenementen is één van de belangrijkste taken het verzorgen van een aangename temperatuur voor hun gasten. Het liefst moet dit gepaard gaan zonder storende bijgeluiden. Andrews Sykes Chiller Verhuur heeft in haar ruime assortiment vernieuwde 200kW chillers chillers alsmede airconditioners. De vernieuwde chillers, top of the bill op het gebied van stilte, efficiëntie en kracht, zijn zo ontworpen dat ze perfect gebruikt kunnen worden met Andrews Sykes Air Handlers. Het is moeilijk voor te stellen na de ongekend lange en koude winter van dit jaar, maar zelfs in België kunnen er in de zomer extreem hoge temperaturen voor komen.

Dankzij zijn dubbele functionaliteit van zowel koelen als verwarmen is de 200kW chiller het gehele jaar door te gebruiken in allerlei soorten toepassingen. Tevens is de Andrews Sykes 200kW chiller de perfecte oplossing wanneer u problemen heeft met een hoge temperatuur in grote tenten of op andere evenementen. De onderhoud die nodig is aan deze 200kW chiller is minimaal en de installatie van deze 200kW chiller is binnen een paar uur na aanvraag al mogelijk.

U kunt het gehele assortiment aan chiller verhuur en airconditioning verhuur vinden op onze website: www.andrewssykes.be. Ook kunt u hier onze chiller brochure vinden.