Chiller Inbraak Zorginstelling

In een dorp in de nabijheid van Brugge wordt gedurende een half jaar de koeling van een zorginstelling verzorgd door een 375 kW chiller van Andrews Sykes. Het bijzondere aan dit project is dat er sinds jaren geleden een ondergronds luchtbehandelingssysteema aangelegd is voor een WKO systeem, alleen is dit WKO systeem er tot op heden nog niet gekomen.

De installateur die deze zorginstelling in beheer heeft, belde Andrews Sykes met het de vraag of zij gedurende zes maanden een chiller konden leveren.  De installateur had het plan opgevat om met een chiller in te breken op het bestaande systeem en op die manier tijdens de zomermaanden de bewoners van de instelling op een goede manier van koeling te voorzien, zonder dat er gebruik hoeft te worden gemaakt van slangen. Op die manier wordt het risico op vandalisme geminimaliseerd en wordt een zo hoog mogelijke energie efficiëntie behaald.

Sinds vorige week koelt  tot volle tevredenheid van de installateur en bewoners van de zorginstelling een FC 1150 nu dit project. Indien u ook interesse heeft in het huren van een chiller, staan onze adviseurs u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken, via ons gratis telefoonnummer 0800-15010.