Het hoofd koel houden bij Radartoren Zeebrugge: een casestudy

Toen de Radartoren Zeebrugge het personeel dringend koel moest houden, kwam het team van Andrews Sykes tussenbeide om een ​​naadloze tijdelijke oplossing te bieden. Hier is hoe we het deden. 

Wat is er gebeurd?

Radartoren Zeebrugge is een vitale radartoren die wordt gebruikt voor de maritieme navigatie. Toen er een kritiek probleem met het koelsysteem ontstond, was het duidelijk dat de bestaande koelmachine op het dak aan vervanging toe was. De nieuwe eenheid was echter niet onmiddellijk beschikbaar, waardoor een unieke uitdaging ontstond die een snelle en efficiënte oplossing vereiste om het comfort van de werknemers te garanderen.

Met welke uitdagingen werden we geconfronteerd?

De grootste uitdaging was de onmiddellijke behoefte aan koeling om het welzijn van het personeel te garanderen. Bovendien werden we geconfronteerd met aanzienlijke logistieke uitdagingen omdat de koelmachine zich op het dak bevond, wat de verwijderings- en installatieprocessen bemoeilijkte.

Vanwege de urgentie van de operatie en het niet beschikbaar zijn van de nieuwe koeler was een tijdelijke oplossing nodig totdat de nieuwe unit kon worden geïnstalleerd.

Radartoren Zeebrugge

Hoe hebben we het probleem opgelost?

1. Initiële beoordeling

Onze oplossing begon met een eerste beoordeling. We hebben een grondig locatieonderzoek uitgevoerd om de specifieke koelingsvereisten te begrijpen en eventuele uitdagingen in de bestaande opstelling te identificeren.

Na evalutie, besloten we dat de FC175 50 kW-koelmachine de meest geschikte tijdelijke oplossing was vanwege zijn ongelooflijke betrouwbaarheid en prestaties.

2. Uitvoering

Uit te voeren, werkte ons team nauw samen met de klant, dat zo vriendelijk was om een ​​eigen kraan te leveren. Deze kraan was essentieel voor het efficiënt verwijderen van de oude koelmachine en het plaatsen van de huurunit op het dak.

Tijdens de uitvoering was het belangrijk dat we snel en efficiënt werkten om significante downtime te verminderen en verstoring van de activiteiten van de toren te voorkomen. We hebben de installatie gecontroleerd om een ​​soepele overgang van de oude unit te garanderen en te garanderen dat de nieuwe unit naar behoren werkte.

3. Opvolging

Nadat onze Belgische technicus Nadir Dellal de installatie had voltooid, hebben we de operationele efficiëntie van de FC175-koelmachine geverifieerd om er zeker van te zijn dat deze voldeed aan de koelbehoeften van Radartoren Zeebrugge. Ons team onderhield een open communicatie met het personeel om eventuele problemen of vervolgbehoeften aan te pakken, waardoor de voortdurende tevredenheid en betrouwbare prestaties van ons koelsysteem werden gegarandeerd.

De gehuurde FC175-koelmachine van Andrews Sykes

De resultaten

Het projectresultaat was uiterst positief. We kwamen efficiënt tegemoet aan de behoeften van de klant en zorgden ervoor dat het hele proces, van verwijdering tot installatie, naadloos verliep. De FC175-koelmachine zorgde voor de nodige koeling om een ​​comfortabele omgeving voor het personeel te behouden en ze waren zeer tevreden over de tijdige en efficiënte service.

Een close-up van de FC175-koelmachine

Dit project demonstreert het uitzonderlijke werk van het Andrews Sykes-team en toont ons vermogen om snelle, efficiënte en betrouwbare koeloplossingen te bieden, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Heeft u een betrouwbare koeloplossing nodig – tijdelijk of permanent? Neem vandaag nog contact op met ons team en laat ons u helpen uw activiteiten koel en comfortabel te houden.