Hotel Receptie Koeling

De hotel branche is een uiterst ingewikkelde branche om in te excelleren. Uw hotel wordt constant gerecenseerd door professionals en kritische bezoekers, waarbij u zeker niet zal worden gespaard wanneer u zaken niet goed geregeld heeft. Andrews Sykes zorgt er voor dat uw hotel altijd van een perfecte temperatuur wordt voorzien. Of het nu gaat om een enkele kamer of om een grote hal; wij hebben altijd de juiste oplossing voor u in huis.

Een populair hotel in het centrum van Brussel nam onlangs telefonisch contact op met Andrews Sykes voor het oplossen van een binnenklimaatprobleem in hun ontvangsthal. Eén van hun vaste airco units was uitgevallen, waarna de hal spoedig oncomfortabel warm werd voor gasten en medewerkers. Vanuit ons depot in Groot-Bijgaarden werd binnen slechts enkele uren een PAC 22 mobiele airconditioner geleverd en geïnstalleerd.

De klant gaf aan zeer tevreden te zijn met deze opstelling en dat zij van plan zijn de verrijdbare airconditioner te zullen blijven huren totdat hun kapotte vaste installatie gerepareerd is.