Huur chiller Andrews Sykes koelt verblijf zeldzame vlinders

Een bekende dierentuin moest voor het grootste vlinderverblijf van Europa deze zomer een chiller huren bij Andrews Sykes om tijdens de hittegolf de zeldzame vlinders te beschermen tegen te hoge temperaturen. In dit grote tropische vlinderparadijs gevestigd in een koepelvormig gebouw van 2500 vierkante meter moet een constante temperatuur van 28 graden worden bewaakt. Duizenden kleurige Zuid-Amerikaanse vlinders fladderen rond in dit tropisch vlinderverblijf en in de naaste toekomst komen er nog meer bij.

Omdat de bestaande unit aan vervanging toe was, werd besloten om een tijdelijke oplossing te huren. De installateur belde met de vestiging van Andrews Sykes in Bleiswijk om zo snel mogelijk een adviseur langs te sturen.

Diezelfde dag nog beoordeelde de adviseur de situatie ter plekke en adviseerde een chiller met een koelcapaciteit van 200KW, die direct erna snel en vakkundig werd geïnstalleerd.  Met meer dan 40 jaar ervaring in de airconditioning en chiller verhuur  weten wij de juiste oplossing voor welk probleem dan ook te bieden.

De klant was zeer tevreden met het behaalde resultaat. De optimale temperatuur bleef gehandhaafd en zo werd de tropische omgeving voor de vlinders perfect nagebootst.

Voor meer informatie over koeling en chillers te huur, neemt u contact op met één van onze adviseurs op het gratis nummer 0800 5 200 200.