ID 220 TA / ID 65 Nieuwste Heater Aanwinst Andrews Sykes

Andrews Sykes Verwarming Verhuur is zeer verheugd om de nieuwe ID 220 TA / ID 65 aan u te mogen presenteren. Deze indirect gestookte olie-/gasheater is toegevoegd aan ons assortiment, wegsn haar hoge efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De ID 220 TA / ID 65 kan u tot wel €50 per dag aan brandstofkosten besparen in vergelijking met vergelijkbare olie-/gasheaters. De heater is uitgerust met een externe thermostaat, waardoor de ruimte constant op een vooraf ingestelde temperatuur wordt gehouden.

De ID 220 TA / ID 65 kan zowel olie- als gasgestookt gebruikt worden en kan urenlang zonder problemen ruimtes verwarmen en drogen wanneer er gebruik wordt gemaakt van de eveneens bij Andrews Sykes beschikbare olie- en gastanks. De ID 220 / ID 65 beschikt over een zeer krachtige ventilator en een hoge luchtopbrengst. Dit betekent dat de heater eenvoudig gebruikt kan worden in combinatie met luchtslangen tot wel 30 meter lang.

 

Het geluidsniveau van deze heater is slechts 66 dBa, wat er mede voor zorgt dat de heater gebruikt kan worden in tal van toepassingen. Tevens past de heater wegens de compacte afmetingen door elke deur en is het zeer gemakkelijk te installeren. De ID 220 TA / ID 65 is bovendien IP65 waterdicht en kan aangesloten worden op een standaard 230v stopcontact. Dit alles zorgt er voor dat de heater overal toepasbaar is: van evenementen tot de bouw. Dankzij de wielen is de heater tevens makkelijk verrijdbaar.

Klik hier om de introductievideo te bekijken en om de kenmerken en voordelen van deze heater te zien. U kunt bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met één van onze adviseurs op 0800-15010 om de mogelijkheden te bespreken.