ID 65 Verwarmt Voetbal VIP’s

Eerder dit seizoen koelde Andrews Sykes al de ‘Hel van Standard’. Recentelijk werd Andrews Sykes ook benaderd door een Engelse Premier League voetbalclub, met de vraag of wij tijdelijk de nieuwe VIP-ruimte konden verwarmen.

Een Andrews Sykes adviseur ging langs en oordeelde dat de beste oplossing zou zijn om twee ID 65 indirect gestookte olieheaters te plaatsen. Slechts drie uur later al werden de twee olieheaters geleverd, alsmede de eveneens benodigde olietanks, thermostaten en luchtslangen. Deze heater is ontworpen voor gebruik in ruimtes met weinig ventilatie mogelijkheden. Daarnaast zijn de heaters stil in gebruik, wat er voor zorgdraagt dat de gasten geen enkele hinder ondervinden van de machines. Tevens werden de twee heaters discreet opgesteld, zodat de gasten slechts de luchtslangen op zouden kunnen merken.

Deze opstelling zorgt er voor dat ook gedurende de koude wintermaanden de gasten in een prettige omgeving ontvangen kunnen worden. Andrews Sykes levert niet alleen heaters, maar ook complementaire producten zoals luchtslangen, olie, olietanks en externe thermostaten.