Kleedkamer Marilyn Manson

De excentrieke zanger Marilyn Manson trad afgelopen weekend op in een groot Belgisch poppodium. Evenals veel andere artiesten, stelt ook Manson specifieke eisen aan zijn kleedkamer. Pas wanneer deze allen zijn ingewilligd, zal de zanger komen optreden. Om die reden werd de kleedkamer volledig zwart geverfd en stonden zijn favoriete drankjes koud in de koelkast.

Een andere eis was dat de kleedkamer op precies 17° Celcius wordt gekoeldn. Omdat dit met de vaste airconditioning installatie in het gebouw niet exact genoeg kan worden gereguleerd, besloot het poppodium Andrews Sykes te bellen voor het huren van een tijdelijke mobiele airconditioner.

Een adviseur van Andrews Sykes ging langs op locatie en kwam op basis van de mogelijkheden en omstandigheden tot de conclusie dat een PAC22 airco het beste aan de wensen kon voldoen. De klant ging akkoord en op de afgesproken datum en tijd werd de machine geleverd en geïnstalleerd. Manson kon in de door hem gewenste omgeving zich vervolgens optimaal voorbereiden, waarna hij een spetterend optreden verzorgde voor zijn fans.