Koeling Dansvloer

Studentenverenigingen organiseren aan het begin van het jaar vaak grootschalige evenementen, waarop veel bekende dj’s en muzikanten op komen treden. Op deze feestavonden komen honderden tot soms wel duizenden nieuwe studenten tegelijk af, waarbij de verenigingen hopen dat deze nieuwe studenten zich bij hun vereniging in zullen schrijven. Wanneer al deze mensen allemaal fanatiek meedansen op de muziek, produceren zij enorm veel warmte. Het kan in de vaak oude en statige panden erg warm worden tijdens zulk soort feesten, waardoor extra verkoeling zeer welkom is.

Een studentenvereniging uit Leuven huurt daarom elk jaar tijdens de jaarlijkse introductieweek van de stad een tweetal mobiele ventilatoren van Andrews Sykes. Deze ASF 50 ventilatoren kunnen worden aangesloten op een standaard stopcontact en hebben een maximale luchtopbrengst 7.600 m3/uur. Om deze redenen zijn ze zeer geschikt om te gebruiken in dit soort toepassingen. Tijdens de introductieweek worden de mobiele units op strategische plekken op de dansvloer geplaatst, zodat de warme lucht eenvoudig uit de ruimte wordt weggeblazen. Daarnaast heeft de geproduceerde wind een verfrissend effect op de feestgangers.

Indien u voor uw evenement ook ventilatie of airconditioning wilt huren, kunt u hier en hier onze mogelijkheden bekijken. Ook is ons gratis telefoonnummer 0800 15010 dag en nacht bereikbaar.