Museumkoeling Door PAC9 Airconditioners

We maken momenteel één van de warmste zomers sinds jaren mee. Hoewel de hoge temperaturen van zonliefhebbers en strandtenteigenaren nog wel een tijdje aan mogen houden, zijn er ook een heleboel mensen van wie het alweer snel winter mag worden. Maar hoge buitentemperaturen en bijkomende hoge luchtvochtigheidsgehaltes zijn niet alleen zwaar voor mensen en dieren. Kunstvoorwerpen zoals schilderijen zijn extreem gevoelig voor te hoge temperaturen.

Met nog lang aanhoudende warmte in het vooruitzicht, belde de directeur van een vooraanstaand museum uit Namen met Andrews Sykes Airco Verhuur met het verzoek of zo snel mogelijk airconditioners konden leveren voor de verschillende depots in hun museum. Aan de hand van de beschreven situatie bij en wensen van de klant oordeelde de adviseur van Andrews Sykes Airco Verhuur dat het leveren en plaatsen van zes PAC9 airconditioners de beste oplossing zou vormen om de uiterst kostbare museumstukken koel te houden.

Nadat de PAC9 airconditioners binnen enkele uren geleverd en geïnstalleerd waren, daalde de temperatuur sebiet naar de juiste temperatuur en bleef schade aan de waardevolle kunstwerken uit.

De PAC9 airco’s zijn de kleinste mobiele airconditioners in het zeer uitgebreide airconditioning assortiment van Andrews Sykes Airco Verhuur. Met een koelvermogen van 2,2 kW zijn de luchtgekoelde verrijdbare airconditioners zeer geschikt voor het koelen van ruimtes tot circa 50 m3 en toepasbaar in allerlei situaties, zoals klaslokalen, kleine winkels, hotelkamers en musea.