Noodkoeling Serverruimte Leuven

Een serverruimte in Leuven kampte onlangs midden in de nacht met een storing aan de vaste airco installatie. Omdat de beheerder van de serverruimte bang was voor serieuze nadelige gevolgen wanneer er niet snel vervangende koeling geleverd zou worden, belde hij met Andrews Sykes. Onze airconditioners zijn 24/7 te huur en leverbaar en daarom werden zo snel mogelijk acht PAC 22 S3 mobiele airconditioners plus toebehoren vanuit het depot in Groot-Bijgaarden naar Leuven gebracht. Er werd gekozen voor PAC 22 S3 airconditioners, omdat deze zeer eenvoudig verrijdbaar zijn, waardoor de storing nog sneller verholpen kon worden dan wanneer was gekozen voor grotere machines.

Binnen slechts enkele uren waren de mobiele units geleverd en geïnstalleerd. Direct na de installatie daalde de temperatuur in de ruimte tot het gewenste niveau. Kostbare schade aan de apparatuur werd hiermee voorkomen. Tot de levering van een nieuwe vaste airco installatie wzullen de Andrews Sykes machines de ruimte blijven koelen.

Heeft u ook tijdelijke koeling nodig voor uw serverruimte? Bel dan met 0800 15010. Onze adviseurs en monteurs staan 24/7 voor u paraat om al uw koeling problemen voor u op te lossen.