Andrews Sykes koelt de Hel van Standard

Recentelijk kreeg Andrews Sykes Klimaatverhuur het verzoek van de horeca-manager van de voetbalclub Standard Luik om de business zalen van het stadion te koelen. Door de aanhoudende warmte gedurende de laatste weken, steeg de temperatuur in deze ruimtes tot boven de 35 graden Celcius.

De Andrews Sykes Chiller Verhuur specialist is ‘s avonds ter plaatse gaan kijken om samen met de medewerkers van Standard een oplossing uit te werken om de genodigden voor de business seats in een aangename sfeer van het voetbalfeest te laten genieten.

Voor de grootste ruimte werd er gekozen voor een opstelling van een 100kW chiller en meerdere 30kW fan coil units. Deze oplossing werd gekozen omdat deze het beste is te integreren in de zaal en de bezoekers niks merken van de aanwezige apparatuur. In een tweede restaurant was de beste oplossing het plaatsen van enkele split unit PAC22 s3 airconditioners.

Daar de installatie operationeel moest zijn tegen zondag morgen, koos de klant voor Andrews Sykes Chiller Verhuur en Airco Verhuur. Andrews Sykes Klimaatverhuur is namelijk 24/7 telefonisch bereikbaar en kan binnen vier uur overal in de Benelux airconditioners en chillers geleverd en geïnstalleerd hebben. Zodoende konden Andrews Sykes Chiller Verhuur en Andrews Sykes Airco Verhuur waarborgen dat de installatie reeds op zaterdag geplaatst en geïnstalleerd zouden worden. De meer dan 300 gasten in de business seats konden vervolgens in een perfecte temperatuur genieten van een heerlijke maaltijd vooraf en een perfecte temperatuur om de wedstrijd in de Hel van Standard bij te wonen.