Politie Serverruimte Koeling

Op een politiebureau in het noorden van België dreigde een serverruimte het te begeven wegens het uitvallen van de airconditioning apparatuur waardoor de temperatuur te hoog opliep.

Via de 24/7 service dienst van Andrews Sykes Klimaat Verhuur kwam de melding binnen.

Het valt te begrijpen dat er bij de klant in enige paniek was vanwege het dreigende begeven van de computers en servers. Dit zou ernstige problemen op kunnen leveren. Andrews Sykes Airco Verhuur kon deze angst echter direct wegnemen.

Vanwege het tijdstip en de urgentie is telefonisch advies gegeven aan de klant waarna hij direct de opdracht heeft verstrekt voor het leveren van twee PAC22, 6,4 kW luchtgekoelde airconditioner.

De klant wenste dat dit binnen drie uur geleverd, gemonteerd en al draaiend opgeleverd zou worden en dit is uiteraard gelukt.

Andrews Sykes Airco Verhuur beschikt over een groots assortiment mobiele airconditioners om te huren. Dit assortiment bestaat uit zowel lucht gekoelde airconditionerswatergekoelde airconditioners als lucht-watergekoelde airconditioners. Uiteraard bent u bij Andrews Sykes ook aan het juiste adres voor Chillers en Koudwater machines.