Recycling Rookgassen Afvalverwerker

Deze maand kreeg Andrews Sykes een opdracht voor het leveren van tijdelijke koeling ten behoeve van een afvalverwerkingsbedrijf. Een afvalverwerker in het midden van het land wilde tijdelijk koeling inhuren, om daarmee de bij de vuilverbranding vrijegekomen rookgassen te kunnen koelen. Hierdoor is het mogelijk om een deel van de verbrandingslucht te kunnen recyclen.

Een adviseur van Andrews Sykes ging op verzoek van de klant langs op locatie, om zodoende de mogelijkheden te kunnen bekijken en de benodigde koelcapaciteit te kunnen berekenen. Hij concludeerde dat een 50 kW chiller hier een optimale oplossing zou bieden. Nog dezelfde dag werd de machine geleverd en geïnstalleerd, alsmede alle toebehoren. De unit werd aangesloten op het vaste systeem, waarna de chiller zonder problemen meedraaide in de koeling voorziening.

Wilt u ook een tijdelijke chiller huren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0800 15010. Onze adviseurs komen zowel in noodgevallen als bij gepland onderhoud graag bij u langs.